Så jobbar vi

Trygga tak - så jobbar vi

Med erfarenhet och lyhördhet gentemot kundernas behov har vi utvecklat ett arbetssätt som vi kallar Trygga tak. Vi vet att tydlig kommunikation, ett bra bemötande och branschens bästa garantier skapar en känsla av trygghet. Nedan beskrivs de olika stegen i vårt arbetssätt.

siffror-bla-bak-gra-text-1

Hembesök

Vår takmästare kommer hem till dig och gör en fullständig kontroll av ert tak. Denna kontroll är kostnadsfri. Tillsammans diskuterar ni era behov och önskemål och ni kan ställa frågor till en riktig takexpert. Takmästaren dokumenterar alla detaljer inför takbytet.

siffror-gra-bak-bla-text-2

Offert

Vi presenterar en trygg helhetslösning med fast pris. Vår offert innehåller en detaljerad beskrivning av projektet med ditt takbyte, med kostnader och tidsplan.

Allt enligt en beprövad metod för ett effektivt arbetsflöde. Vi går igenom offerten med dig och svarar på eventuella frågor.

siffror-bla-bak-gra-text-3

Materialleverans

Vi levererar allt material i god tid inför takbytet. Allt finns på plats när takläggarna anländer, och bytet av ert nya tak går snabbt och enkelt. Vi använder material av hög kvalitet, från välkända leverantörer.

siffror-gra-bak-bla-text-4

Takbyte

Våra certifierade takläggare byter ert tak.
Självklart följer vi gällande normer, byggregler och rekommendationer för takläggning.

Vi städar alltid upp efter oss och forslar bort allt byggavfall.

siffror-bla-bak-gra-text-5

Överlämning

Tillsammans med vår takmästare går ni igenom det utförda arbetet. Vi överlämnar en väldetaljerad dokumentation om de arbeten som är gjorda. Ni får en skriftlig garanti för arbete och material, allt enligt gällande regler och bestämmelser.

warranty

För din trygghet

Tak-garanti

I vårt nordiska klimat utsätts ett hustak för stora påfrestningar. För att du som kund ska känna dig trygg, erbjuder vi därför följande garantier.

Kvalitetsgaranti

Allt material som används till ditt takbyte är kvalitetssäkrat och godkänt. Vi har certifikat på samtliga produkter som monteras.

En skriftlig garanti lämnas för arbete och material, allt enligt gällande regler och bestämmelser.

Vi lämnar upp till 30 års garanti på betongpannor och underlagstäckning. Garantin för betongpannan gäller för dess hållfasthet, vattentäthet, frostbeständighet och givetvis gäller den för eventuella produktionsfel.