Om oss

Villa – det lyhörda familjeföretaget

Villa Takrenovering är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Vi är ett genuint familjeföretag som idag drivs av far och son.

I företaget finns över 50 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner, vilket sker med en märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Lyhördheten ligger till grund för allt vi tar oss för, både vad gäller kunder och den egna personalen.

Företagets grundare Sakari Lehtola påminner ofta och gärna personalen om att kundnöjdhet är en konkurrensfördel, som skall vårdas med omsorg genom att ta ansvar i alla lägen.

Trygghet och förtroende

Hos oss är personalen också en del av familjen.  Vi vet att det krävs gemensamma krafter för att leverera ett bra resultat till våra kunder.

Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats, i rätt tid och på rätt sätt.

För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villa Takrenoverings verksamhet.

Med trygghet och förtroende som grogrund kan vi fokusera på att leverera det vi kan bäst: trygga tak i världsklass.

Sakari Lehtola

Verkställande Direktör

Daniel Lehtola

Försäljningsansvarig

Robin Alriksson

Takmästare

Johan Dahlberg

Takmästare