Säljare hos Villatakrenovering

5.-OVERLAMNING

Vill du bli vår nya Säljare?

Vilka är vi?

Villa Takrenovering är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Vi är ett genuint familjeföretag som idag drivs av far och son.
I företaget finns över 50 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner, vilket sker med en märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Vårt viktigaste arbetsverktyg är vår värdegrund och lyhördheten ligger till grund för allt vi tar oss för, både vad gäller kunder och den egna personalen.

Vi påminner ofta och gärna personalen om att kundnöjdhet är en konkurrensfördel, som skall vårdas med omsorg genom att ta ansvar i alla lägen.
Hos oss är personalen också en del av familjen. Vi vet att det krävs gemensamma krafter för att leverera ett bra resultat till våra kunder.

Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats, i rätt tid och på rätt sätt.
För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villa Takrenoverings verksamhet.

Vad gör vi?

Villa Takrenovering erbjuder privatpersoner/villaägare skräddarsydda och individuellt anpassade kompletta takrenoveringar av högsta kvalitet. Företaget tar ett helhetsansvar från första kundkontakten till färdigställd entreprenad.

Vi expanderar och söker nu flertalet säljare.

Som säljare ansvarar du för att inom givna ramar, mål och policyn bedriva Villa Takrenoverings försäljningsverksamhet i givet distrikt. Det geografiska arbetsområdet är en del av Örebro län och du kommer ständigt att göra affärer med privatpersoner i deras hem. I ansvaret ingår bl.a. att planera och genomföra kundanskaffningsaktiviteter i villabostadsområden, reklamutdelning, skyltning, visningar mm.

Du kommer att ansvara för att försäljning och kundanskaffningsaktiviteter sköts med hög servicenivå och du skall tryggt leda våra kunder igenom orderprocessen. I arbetet ingår även rapportering av genomförda aktiviteter och dess resultat samt uppföljning av kvalitet och kundärenden.

Arbetstiden är 40 timmar per vecka, kundbesök och säljaktiviteter förekommer kvällstid och helger. Säljaren rapporterar till närmast överordnad chef. Du kommer tillsammans med din närmaste säljcoach att sätta upp dina säljmål. Du skall vidare delvis att planera din vardag på egen hand men givetvis även tillsammans med din närmaste säljcoach.

Våra förväntningar på dig.

 • Du har med fördel erfarenhet från försäljning, gärna i en närliggande bransch.
 • Du brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.
 • Du har en genuin servicekänsla och trivs att arbeta med människor.
 • Du är engagerad och ansvarstagande.
 • Du trivs med att arbeta i team och ställer upp för dina arbetskamrater.
 • Du vill gärna sticka ut och göra det lilla extra.
 • Du är van och trivs i en roll där du arbetar självständigt.
 • Du är social och utåtriktad och samtidigt en god lyssnare.
 • Du har ett starkt driv och är retoriskt vass i dina samtal med kunder.
 • Du trivs med att besöka kunder i deras hem.
 • Du pratar svenska och engelska flytande.
 • Branscherfarenhet och tekniskt kunnande är alltid ett plus.
 • Har du erfarenhet av försäljning till privatpersoner är det till din fördel.
 • Du tycker det är självklart att anskaffa kunder genom att knacka dörr.
 • Du har B-körkort.
 • Du skall trivas på fältet.
 • Du skall hata att förlora och vill alltid vinna alla matcher.
 • Du sätter alltid laget före ”JAGET”.
 • Du får inte vara höjdrädd.

Vem är du?

Villa Takrenovering söker dig som är resultatorienterad och som alltid ger allt för att nå uppsatta mål. Det som kommer att vara avgörande är din vilja, driv och inställning. Du är en trygg person och har en förmåga och brinnande vilja att tryggt och säkert leda kunden till ett köpbeslut. Vi söker dig som vet att du kommer att lyckas som säljare, oavsett du är i uppstarten av din säljarkarriär eller har lång tids erfarenhet av försäljning.
Du har hög initiativförmåga och vill alltid prestera utöver det vanliga.

Vi söker dig som vill arbeta i nära kundrelationer och strävar efter kicken du får av framgångsrik försäljning. Du förstår kundens behov och hur du skall leda dem till genomtänkta beslut och en optimal känsla av trygghet.

Det viktigaste för oss är att vi hjälper kunderna och du är en ärlig och genuin person som inger förtroende.

Tjänsten

Vi erbjuder en heltidstjänst med möjlighet till tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Lönen är marknadsmässig.
Du får en gedigen intern utbildning och professionell coachning.

Det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och din förmåga att presentera dig och ditt budskap positivt, säljande och tydligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Sakari Lehtola, sakari.lehtola@villatakrenovering.se, Mobil. 070-225 55 52.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 januari 2024.

 

 

 

Sök jobbet som Säljare här!


  Har du redan ett brev klart så kan du ladda upp det här:

  Ladda upp ditt CV:

  Ladda upp ett personligt brev:

  Läs GDPR-policyn här