Takläggare i Nora

Takläggare nära Nora - vi hjälper dig byta tak

Bor du i Nora och söker firma för takrenovering eller takbyte? Villa Takrenovering finns i Örebro står för trygghet, erfarenhet och ett mycket gott resultat. Ta kontakt med oss för att boka in ett hembesök utan kostnad.

Takläggare nära Nora

Därför ska vi bli din takläggare i Nora

Välj oss för din takrenovering så du kan känna dig trygg. Trygghet kommer från vetskapen om att ditt nya tak skapas utifrån material av högsta kvalitet, från kända varumärken. Montering görs av certifierade takläggare, med våra erfarna takmästare som leder er genom takbytet.

Hos oss finns en lång erfarenhet av takläggning. Utifrån denna erfarenhet har vi skräddarsytt ett arbetsflöde som är effektivt. Kunden kan alltid följa flödet och vet när takbytet ska göras samt hur mycket det kostar. De offerter vi lämnar är de som gäller, och det tillkommer inga extraavgifter som överraskningar.


Så jobbar vi för att byta tak i Nora

Vi inleder arbetet med takrenovering genom att avlägga ett hembesök. Vid besöket inspekterar takmästaren skicket på ditt tak, ser efter hur det är byggt och undersöker vilket behov som finns. Efter det görs en kostnadsberäkning och vi lämnar en offert. När offerten godkänns upprättas en tidsplan och produktion förbereds.

Vi håller regelbunden kontakt med dig som kund under projektets gång. Vi hanterar alla detaljer. Du behöver i stort sett endast vänta på att produktionen av ditt fina nya tak ska slutföras. Vi har bra garanti. Läs mer om våra garantier här.