Takläggare i Lindesberg

Takläggare nära Lindesberg - dags att byta tak?

Bor du i Lindesberg och är i behov av takrenovering eller takbyte? Villa Takrenovering är en erfaren aktör som finns i hela Örebro län. Hos oss erbjuds tryggheten i lång erfarenhet och skickligt hantverk. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Behöver du en takläggare i Lindesberg?

Söker du takläggare i Lindesberg?

Välj oss för din takrenovering om du vill känna dig trygg i ditt val av takläggare. Du kan känna trygghet över att ditt nya tak tillverkas av högkvalitativt material från kända leverantörer. Montering av allt från plåtar till tegelpannor utförs av certifierade takläggare, med erfarna takmästare som leder hela projektet.

Villa Takrenovering har gedigen erfarenhet av att byta tak. Erfarenheten ligger till grund för vårt optimerade arbetsflöde, där allt material finns på plats vid projektstart och kunden alltid vet när takbytet ska göras och dess kostnad. Från oss ges alltid offerter du kan lita på.


Så gör vi för att byta tak i Lindesberg

En takrenovering börjar alltid med att vi gör ett hembesök. Detta är kostnadsfritt och görs för att se skicket på ditt tak. Under hembesöket kontrollerar vår takmästare hur taket är byggt och ser vilka behov som finns. Utifrån bedömningen görs en beräkning av kostnad för nytt tak, om behovet föreligger, och du får en offert. Om offerten godkänns görs en tidsplan och förberedelser görs för produktion.

Vi lämnar ingenting åt slumpen. Därför körs allt materiel till din tomt inför produktionen. Vi erbjuder branschens bästa garantier som gör det tryggare för dig som kund. Läs mer om vår garanti här.