Takläggare i Kumla

Takläggare i Kumla - för dig som vill byta tak

Takrenovering eller takbyte i Kumla utföres av en ledande leverantör. Vi på Villa Takrenovering finns här lokalt och erbjuder dig en trygg leverans med ett mycket gott resultat. Bakom oss har vi en gedigen erfarenhet av takbyten på alla typer av hus. Ta kontakt och boka ett kostnadsfritt hembesök.

Behöver du en takläggare i Kumla?

Välj oss som takläggare i Kumla

Om du anlitar oss för din takrenovering gör du ett tryggt val. Trygg i vetskapen om att ditt nya tak produceras av material i hög kvalitet från välkända leverantörer. Taket monteras av certifierade takläggare som vet vad de gör. Ansvaret för produktionen sköts av takmästare som ser till att kommunikationen med er som kund sker på bästa sätt.

Villa Takrenovering har arbetat länge med takläggning. Med tiden har vi tagit fram ett arbetsflöde som är optimerat för takbyten. Med vårt syste vet kunden alltid när takbytet ska göras och hur mycket det kostar. Offerter kommer med fastpris – inga överraskningar med oförutsedda extraavgifter.


Hur går arbetet med att byta tak i Kumla till?

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök. Vår takmästare kommer hem till dig och inspekterar ditt tak. Vi tar en titt på skicket på ditt tak, undersöker hur det är byggt och kontrollerar vilka behov som finns. Utifrån detta görs en kostnadsberäkning och du får en offert. Efter offertgodkännande görs en tidsplan och förberedelse för produktion sker.

Vi ser till så att allt material finns inför produktionen, vilket läggs i upplag på din gård. När vi väl sätter igång vill vi inte att du ska drabbas av att projektet blir stillastående på grund av brist på delar. Läs mer om våra garantier här.