Takläggare i Hallsberg

Takläggare nära Hallsberg - vi hjälper dig byta tak

Bor du i Hallsberg och behöver takrenovering eller takbyte? Vi på Villa Takrenovering finns i hela Örebro och erbjuder dig trygghet, erfarenhet och ett strålande resultat. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Anlita en takläggare nära Hallsberg

Välj oss som takläggare i Hallsberg

När du väljer oss för din takrenovering kan du känna dig trygg med vetskapen om att ditt nya tak tillverkas av material med hög kvalitet från kända leverantörer, och monteras av certifierade takläggare, med takmästare som leder er genom hela projektet.

Villa Takrenovering har lång erfarenhet av takläggning. Denna erfarenhet har vi använt för att skräddarsy ett arbetsflöde, där kunden alltid vet när takbytet ska göras och hur mycket det kostar. Vi lämnar alltid offerter du kan lita på, och det kommer inga överraskningar med extraavgifter.


Så går arbetet med att byta tak i Hallsberg till

Innan vi inleder arbetet med takrenovering börjar vi med ett hembesök. Under detta tar vår takmästare en titt på skicket på ditt tak, kontrollerar hur det är byggt och ser vilket behov som finns. Därefter görs en beräkning av kostnad och du får en offert. Om denna godkänns gör vi en tidsplan och förbereder för produktion.

Under projektets gång håller vi kontakt med dig som kund. Vi tar hand om alla detaljer, så du behöver egentligen bara vänta på att produktionen av ditt fina nya tak ska bli klar. Bra att veta är att vi har branschens bästa garanti. Läs mer om vår garanti här.