Takläggare i Askersund

Takläggare i Askersund - dags att byta tak?

Söker du företag för takbyte i Askersund? Vi är en takläggare som jobbar över hela Örebro län. Vi på Villa Takrenovering erbjuder dig en trygg leverans med ett mycket gott resultat. Vi har en gedigen erfarenhet av takbyten på alla typer av hus. Ta kontakt och boka ett kostnadsfritt hembesök.

Takläggare i Askersund

Vi kan bli din takläggare i Askersund

Anlitar du oss för din takrenovering gör du ett smart val. Då kan du vara trygg i din vetskap om att takproduktionen sker i av material från välkända leverantörer. Materialet håller självklart en hög kvalitet. Takmonteringen görs av certifierade takläggare med hög nivå på expertis och lång erfarenhet. Produktionsansvaret sköts av en takmästare som ser till att kundkommunikationen sker på bästa sätt.

Villa Takrenovering har en lång erfarenhet av takläggning. Erfarenhet som resulterat i ett arbetsflöde optimerat för takrenovering och takbyte. Kunden vet alltid när takbytet ska göras och hur mycket det kostar, och när jobbet påbörjas är det effektivitet som gäller. Det är fastpris på offerterna som gäller – här bjuds inga överraskningar med oförutsedda extrakostnader.


Byta tak i Askersund - så jobbar vi

Det kostnadsfria hembesöket är första steget för oss. Under detta kommer vår takmästare hem till dig och inspekterar ditt tak. Skicket på ditt tak kontrolleras, och det undersöks hur taket är byggt samt vilka behov som behöver lösas. Kostnadsberäkning görs utifrån det vi upptäcker, och du får en offert. Efter godkännande av offert upprättas en tidsplan och produktionsföreberdelse sker.

Inför produktionen körs allt material till dig och läggs i upplag. Då kommer vi enkelt igång på startdagen. Vi har även branschens bästa garanti, som du kan läsa mer om här.